Vinn gratis kjærestefotografering

Jeg elsker å fotografere par og bryllup, ingenting er bedre enn å få lov å forevige kjærligheten mellom to mennesker.

I den anledning ønsker jeg å kjøre en liten konkurranse der jeg trekker ut et heldig par som får en gratis kjærestefotografering av meg.

Dette må du gjøre for å delta i konkurransen:

  • Lik oss på Facebook og del siden med vennene dine
  • Del konkurransen med vennene dine på Facebook
  • Har du blogg, så skriv om konkurransen på bloggen din. Legg igjen blogg adressen i kommentarfeltet. (Har du ikke blogg holder det å  dele konkurransen med vennene dine på Facebook)
  • Legg igjen en liten kommentar i kommentarfeltet om hvorfor du og din kjære bør vinne denne konkurransen! 

 

Trekning av en heldig vinner vil skje 1. september.
Fotograferingen vil skje i løpet av høsten, i Oslo/Lillestrøm-området. Dere vil få en times fotografering og bildene på DVD i høy oppløsning.

 

linda - August 7, 2012 - 21:41

Vinner vi får du en utfordring! Jeg ser ALDRI bra ut på bilder! Derfor liker jg ikke å bli tatt bilder av. Min kjære har så lyst på bilde av oss,men jg nekter! Men vinner vi,så stiller jeg! 🙂

Linn Grimstad - August 7, 2012 - 21:42

Har et ønske å evig gjøre kjærligheten mellom oss mest vi nå er “unge” å ha et fint bilde fra en dyktig fotograf som deg, som får frem det beste i oss 🙂

Ina-Kristin Røyset - August 7, 2012 - 22:07

Har vært sammen med kjæresten min i 4 år nå, men har forsatt ikke noe bilde av oss ilag… Jeg har aldri følt meg vell når noen skal ta bilde av meg pga dårlig selvtillit når det gjelder utsende mitt. Kanskje ved å vinne denne konkurransen å få ett profesjonelt bilde av meg selv, kan hjelpe meg med å forandre litt synet på meg selv og se meg slik som kjæresten min gjør…?

Inger Helen - August 7, 2012 - 22:42

Vi har snart vært gift i fire år og har siden 2010 fått to tette barn. Det er en utrolig travel hverdag og det er lett at vi glemmer at vi er kjærester også. Det hadde derfor vært utrolig hyggelig med kjærestebilder:)

Emilie K. Jensen - August 8, 2012 - 00:16

Kjæresten min flytter opp til Tromsø nå og vi får ikke sett hverandre like mye nå utover på en stund som det vi har fått tidligere. Vi har heller ingen spesielt fine bilder av oss sammen, så jeg føler at om vi får tatt bilder sammen nå, så får han noe fint å pynte leiligheten sin med og vi får masse nydelige bilder sammen som er en fin motivasjon til å virkelig holde sammen, selvom vi må bo så langt fra hverandre i et år.
Jeg har også vært hos deg å tatt bilder før, så jeg vet du er en dyktig fotograf som gjør at vi kan føle oss komfortable foran kameraet, noe som da vil resultere i fine bilder ! 🙂

WencheJ - August 8, 2012 - 09:32

Dette hadde vært utrolig moro å vunnet, siden jeg alltid står bak kamera og aldri selv er med på bilder, og egentlig er VELDIG kamerasky også *flau*. Eksisterer så og si ikke bilder av meg og min bedre halvdel, selvom vi har vært sammen i 19 år nå. iallefall ingen BRA bilder, siden jeg som sagt skyr å bli tatt bilder av og dermed kun ser snål ut. Hdde vært kjempegøy å prøvd å bli komfortabel foran linsa også, ikke bare gjemme seg bak 🙂

Ellen Jesperen - August 8, 2012 - 10:24

Deler og liker på facebook.
Hvorfor akkuratt oss?? tja, vi har vel ikke noen bilder av oss sammen etter vi giftet oss i 2000. Jeg er stort sett alltid bak kamera, så det er mye bilder av mann og barn. Vi har snart vært gift i 12 år og det kunne vært morsomt med noen nye bilder av oss sammen.

Veronica Løkken - August 8, 2012 - 10:28

Jeg og min mann har kun brudebilde av oss sammn, og de er fine…. Men jeg kunne ønske vi kunne hatt noen mer hverdagslige bilder av oss, som ikke er så høytidlige. Har titte på hjemmesiden din og føler det hadde virkelig vært morro å bli fotografert av deg. Om jeg vinner denne så skal jeg gladelig kjøre fra Gol i Hallingdal for å oppleve dette. Om jeg ikke vinner var det kosleig å få prøve ;).

Mona Gulbrandsen - August 8, 2012 - 11:21

Kjempefine bilder du tar! Det hadde vært veldig stas med noen nye fine bilder av meg og mannen min. Vi har bare brudebildene, og siden vi ikke har barn, blir det liksom ikke til at man går til fotografen heller.. Ønsker meg noen lekne bilder, der man ser at vi er vi og hvorfor vi hører sammen, vi er ikke akkurat fotomodeller noen av oss…

Berit - August 8, 2012 - 11:27

Har vært sammen med min kjære i over 15 år og vi har ikke mange bilder av oss sammen siden jeg hater å bli tatt bilde av. Hadde vært supert å få tatt ordentlige bilder av oss sammen nå som vi har fått ei lita jente 🙂

Solveig Iversen - August 8, 2012 - 15:04

Som de fleste andre par, har vi lite bilder av oss. Det vi har av bilder, er gjerne hver for oss.. litt typisk :o)

Jeg er ikke spesielt fotogen, og liker derfor svært dårlig å bli fotografert. Men vinner vi så stiller jeg selvfølgelig opp, og du har tidenes utfordring ;o)

Mona - August 8, 2012 - 15:33

Jeg har sett på bildene dine flere ganger, og synes du alltid får folk til å se så fine ut! Det tas nesten aldri bilder av meg og mannen min sammen, men som flere andre sier har vi jo bryllupsbildene. Det er nå straks 5 år siden vi giftet oss, så det hadde vært hyggelig å fått noen nye bilder av oss, sånn vi ser ut nå. De få bildene som finnes av oss sammen er ikke så fine (bortsett fra bryllupsbildene, da), så hadde vært koselig å hatt noen fine bilder. Finnes for øvrig få fine bilder av meg generelt sett, da jeg stort sett er bak kamera og egentlig er ganske kamerasky… Er det noen som kan klare det, tror jeg det er du. Vi bor i området, så beliggenheten er perfekt. Jeg har nesten ikke scrappet det siste år av personlige årsaker (av samme årsak har det vært litt lite kjærestetid – så kanskje dette kunne gitt en hyggelig opplevelse sammen også), men kanskje dette er det som kan sette i gang piffen – for i tillegg til å havne på veggen må jo selvfølgelig bildene scrappes også 😉

Bloggen jeg hadde er slettet for lengst, men liker på fb og deler selvfølgelig. Selv om jeg helst skulle latt konkurransen vært hemmelig, slik at sjansen for å vinne var større 😉

Ann Helen Nordby - August 8, 2012 - 15:50

For en flott konkuranse du har! =)
Det hadde vært utrolig moro å vinne denne konkuransen. Da jeg alltid står bak kameraet og føler at bilder tattt av meg ikke blir noe bra! Vi har nå vært sammen i 11 år og har 3 barn sammen. Noe kjæreste tid blir det da dårlig med. Så en slik fotografering hadde vært ett utrolig flott minne å ha!
Krysser fingrene for meg og min kjære =)

Linda - August 8, 2012 - 16:14

Denne vil jeg være med på, hadde vært gøy å få kjærestebilder å bruke til diverse scrappeprosjekter.
Og ikke minst eneste bildene vi har av oss sammen er brudebilder. Litt mer avslappede forhold hadde vært fint.
Delt på FB, liker på FB og skal blogge give awayen din i kveld.

Eva - August 8, 2012 - 16:22

Så flott konkurranse.
Jeg har funnet tilbake til min ungdomsforelske.Vi har vært sammen i 5 år, og i august neste år så blir vi gift:)) <3 Vi har noen bilder av oss sammen, men ikke noen som er tatt av en som kan fotografering.

Birgit Utheim - August 8, 2012 - 16:39

For en flott konkurranse! Denne vil jeg gjerne vinne 🙂
Gubben og jeg er kjempeflinke til å være kjærester. vi har tradisjon hver år hvor vi “stikker av” på hotell uten barn, er bare kjærester og koser oss :-)( til høsten fyller jeg 40 år og da skal vi til Paris, på dagen og fornye ekteskapsløftene våre -GLEDER meg 🙂 jeg har aldri vært så vakker som når jeg blir tatt bilde av- av fotograf 🙂 stiller mer enn gjerne til kjæreste bilder :-)har delt og likt 🙂 ååååå vi vil fotograferes 🙂

Anita - August 8, 2012 - 18:46

Hei

Jeg og “Kjæresten” min har vært sammen i 14 år og gift i 7 av de. Vi har vært gjennom masse, både glede og sorger. Vi har andre kjærestebilder, men de er av en meget overvektig meg. Jeg har gått ned over 60 kg det siste året, og ønsker virkelig noen FINE bilder av mannen min og meg.
Dessuten må jeg bare få sagt hvor utrolig flotte bilder du tar.

Anita

Ida Lind - August 8, 2012 - 20:18

Hei! Det eneste bildet vi har sammen er av føttene våre i bassengkanten en sommer for to år siden. Her har livet rast av gårde i rekordfart- og kameraet blir brukt på de to barna vi fikk iløpet av de to første årene av vårt forhold. Puh… Det hadde betydd enormt mye å få noen bilder som viser at vi er kjærester og- ikke bare foreldre. Et bilde som kan henge på veggen i stua og minne oss på det selv også sånn nå og da 🙂

Ida Lind
urettferdig(ætt)live.com