Jeg angrer….

I helga hadde jeg og mannen vært gift i 6 år. Det har vært noen fantastiske år!
Men det er en ting jeg angrer.
Bryllupsdagen vår var veldig fin, selv om det ikke ble det store prinsessebryllupet jeg alltid hadde drømt om. Men jeg angrer sånn på at vi ikke bestilte fotograf og fikk tatt noen bilder av oss fra den dagen!
Det hadde vært så koselig å hatt noen skikkelig fine bilder.
Har noen bilder som forloverne nok med kompaktkamera, og bildene er fine og koselige, men det er det.

Så skulle jeg gifte meg i dag ville jeg sørget for å booke en fotograf, sånn at jeg kunne ha noen fine minner fra dagen. Fotograf skulle vært prioritert høyt!

Går du med giftetanker og tenker at du ikke trenger fotograf? Du har jo noen i familien som har et bra kamera, så de kan sikkert ta noen fine bilder.
Vær så snill, ikke gjør samme tabben som meg! Dagen får du aldri tilbake, og du kan aldri få tatt akkurat de bildene igjen!

Vi har snakket om å bekrefte bryllupsløftet i kirken i gang, og “gifte oss på nytt”. Hvis jeg noen gang gjør det, så skal jeg sørge for at jeg har booket fotograf i god tid!

Jeg har fremdeles en del ledig tid for bryllupsfotografering, så ta kontakt med meg i dag for å reservere dagen!


Mannen min og jeg som nygifte

Chris og Catrine – kjærestefotografering

Chris og Catrine skal snart gifte seg, om bare noen uker blir de mann og kone! På søndag traff jeg dem for å høreView full post »

Siv-Anette og Andre giftet seg 25.06.2011

I slutten av juni var vi så heldig å få lov å være med å dokumentere deler av bryllupsdagen til det flotte paretView full post »

Linda og Vegards bryllup 11.06.2011

På lørdag giftet Linda og Vegard seg i Skedsmo kirke, mange hadde tatt turen til kirken for å dele den store dagenView full post »

Love is in the air!

I juni skal vi fotografere i enda et bryllup, og vi gleder oss veldig! På søndag fikk vi truffet paret, og fikk tattView full post »

Christine og Magnus gifter seg – DEL 2

Christine og Magnus giftet seg sist helg i Holmenkollen kapell. Jeg hadde aldri vært i Holmenkollen kapell og det varView full post »

Christine og Magnus gifter seg – DEL 1

Jeg hadde lenge gledet meg til å skulle fotografere i  bryllupet til Christine og Magnus. Det var en stor ære å bliView full post »