Gratis bryllupsfotografering

Skal du gifte deg i en av de første mnd. i 2011 og mangler fotograf?
Vi gir bort en bryllupsfotografering, helt gratis!

Kjenner du noen eller skal dere gifte dere i februar/mars 2011, som bor i Akershus eller Oslo og ønsker å få gratis fotograf, ta kontakt.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss en e-post der du forteller litt om dere selv, hvor og når dere skal gifte dere og legg ved et bilde av paret.


One Reply to “Gratis bryllupsfotografering”

  1. Camilla og Eskil Steiro Kjærbæck

    Hei

    Vi er et ungt par bosatt på Lørenskog. Vi kjøpte oss en del av en tomannsbolig i sommer og vår tid går med til oppussingsprosjekter, jobb og barn. Oppi alt dette leser Camilla til avsluttende eksamen som barnevernspedagog ved siden av full jobb. Vi er midt i plannlegging av vårt bryllup som skal finne sted 25 juni 2011 i Asker kirke og festen blir avholdt på fossekallen konferansesenter på Lysaker.
    Vi har enda ikke booket noenn fotograf og kom over din side. Kanskje du vil vurderer oss ennom vi ikke gifter oss før til sommeren :-)Da vil vi bli veldig glade for som sagt vi har ikke booket noen enda og trenger sårt en fotograf og at det ikke vil koste oss noe hadde vært et ekstra pluss i disse dager vår økonomien ikke alltid strekker helt til 🙂

    Mvh Camilla Og Eskil

Leave a Reply