Christine og Magnus gifter seg – DEL 1

Jeg hadde lenge gledet meg til å skulle fotografere i  bryllupet til Christine og Magnus. Det var en stor ære å bli spurt om å være fotograf på deres store dag. Jeg har jo fotografert dette paret tidligere i forbindelse med en familiefotografering, og jeg visste at de var lett å jobbe med! De er full av godt humør og er virkelig naturtalenter foran kameraet!

Dessverre var jeg syk i dagene før bryllupet, og jeg var lenge usikker på om jeg kom til å greie å stille opp. Men jeg greide å stable meg på beina på lørdag morgen, og kom meg avgårde! Jeg kunne ikke la denne sjansen gå fra meg.

Jeg hadde avtalt å treffe Christine på Leslie på Nordstrand for å ta litt bilder når hun fikk fikset håret og sminken. Her kommer de første bildene fra den store dagen til Christine og Magnus!

 

undefined

undefinedundefinedundefinedundefinedundefined

undefinedundefinedundefined