Av og til finner man gamle skatter i arkivet

Jeg satt egentlig å så igjennom bilder fra året som har gått, for å få laget noen flere gallerier som jeg kan legge under portifolien min.
Når jeg satt å tittet kom jeg over en serie bilder, som jeg tok av Christian Ytterhaug Sæther i forbindelse med konfirmasjonen hans nå i høst. Så plutselig bare dette ene bildet som jeg bare måtte redigere.

Syns bildet var så flott for Christian hadde et naturlig smil, og tok seg veldig bra ut i dress!!!!  Kjempe flink modell!

Dagen i dag har ellers gått til bryllupsfotograferingskurset som jeg tar online. Kjempe spennende og interessant, og jeg har fått flere reservasjoner på bryllup for juni allerede, så blir en kjempe bra sommer!

Det har kommet en god del reservasjoner på gravidfotografering, nyfødt fotografering og som sagt bryllupsfotografering, men det meste er litt frem i tid.
Jeg har mye ledig tid, så hvis noen ønsker fotografering i studio så er det bare å ta kontakt! Har mye ledig fremover!


Leave a Reply