Adventstid

Så var desember godt i gang, og vi nærmer oss raskt jul.
Det har vært en veldig travel høst, og jeg skulle ønske at døgnet hadde flere timer og at uka hadde flere dager! Men det har vært et morsomt år, nærmer meg snart 100 fotograferinger i år! Og det er ganske mye når man tenker på at jeg kun jobber med foto på kveld og i helger!

Jeg elsker kundene mine! Jeg har flere kunder som kommer igjen, og igjen og det er ingenting som gleder hjertet mitt mer enn at folk er fornøyde og gjerne kommer tilbake. Nå nylig hadde jeg besøk av en familie som jeg fotograferte for over 2 år siden, en av mine første betalende kunder faktisk.
Eldste jenta hadde mast og mast om de ikke kunne kontakt meg igjen for å ta bilder, så da dukket de opp her for julekortfotografering! Veldig morsomt!

En annen ting som er gøy er å se unger vokse, og familier som endrer seg.
Jeg har flere ganger fotografert bryllup, og så et år eller to etterpå blitt kontaktet igjen fordi familien har fått en ny baby! Fantastisk å få lov å ta del i folks liv på denne måten!

Og så er det så forskjell på kundene. Noen kan ikke forteller nok hvor fornøyd de er, mens andre igjen sier tusen takk, men ellers ikke sier så mye. Jeg skal innrømme at jeg ofte tenker på hva disse kundene egentlig syns om den jobben jeg har gjort. Ble de egentlig fornøyd?  Men det har jo vist seg at flere av de som ikke sier så mye, faktisk er fornøyd og kommer tilbake til meg, igjen og igjen.
Og jeg må jo innrømme at jeg er veldig kritisk til min egen “kunst” og gleden er veldig stor de gangene jeg får skryt!

Jeg må bare få lov å ønske alle de som jeg har fått lov å fotografere en fin adventstid! Jeg setter veldig stor pris på dere, jeg setter umåtelig pris på all god tilbakemelding jeg får fra dere, og jeg setter ufattelig stor pris på dere som gjerne kommer tilbake til meg!
Jeg føler meg priviligert, og det at dere velger meg som fotografert, på tross av at jeg ikke har et stort flott studio, syns jeg er fantastisk! Drømmen min er jo selvsagt å ha et stort studio en dag, men inntil da får stua mi duge. Der det er hjerterom er det også som kjent husrom!!

Og her hos meg er det nettopp det, masse hjerterom!! Og jeg tror nettopp det vises i bildene jeg tar!